Grävmaskinist sökes

Som maskinist hos oss på Svensk Entreprenad i Torsås AB kommer du arbeta på olika projekt, allt ifrån större entreprenader till mindre jobb.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är en allsidig maskinist med tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen.

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god maskinvana och några års erfarenhet som maskinförare inom anläggning. I första hand ska du ha kunskap av att ha kört grävmaskin, men vi ser det positivt om du är bekväm med att köra olika typer av maskiner.

Krav:

  • Yrkesförarbevis för grävmaskin
  • B-körkort

Meriterande:

  • Arbete på väg
  • BE-körkort
  • Hantera digitala hjälpmedel

Personliga egenskaper

För att du ska passa in i vårt gäng på Svensk Entreprenad i Torsås AB ser vi gärna att du är social, målinriktad och har förmågan att se möjligheter i stället för problem. Du ska vara engagerad i ditt arbete och ta ansvar över din maskin och företagets resurser. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Vilka är vi?

Svensk Entreprenad i Torsås utför bygg & anläggningsarbete till såväl privatpersoner som företag i Kalmar, Öland och Blekinge med omnejd. Vi är ca 45st medarbetare i dagsläget, vi består av ett härligt gäng med träarbetare, maskinister, anläggare och murare.

CV och personligt brev skickas till info@svenskentr.se, skriv arbetssökande i ämnesraden. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Vi är kollektivanslutna och ser fram emot att välkomna dig till vårt team.

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

Tillsvidare

Antal platser:

1

Lön:

Timlön