Renovering 

Är det äntligen dags att förverkliga dina renoveringsplaner? Vi på Svensk Entreprenad använder rätt maskin och rätt kompetens på rätt plats för att optimera varje byggnation och renovering. Det är med bred kunskap och lång erfarenhet som vi tillsammans med dig kan komma fram till en lösning anpassad efter just dina önskemål. Som din kompletta anläggningsentreprenör hjälper vi dig från idéskissande till ett förstklassigt slutresultat. Hos oss står du och dina bygg- och renoveringsbehov i centrum

 

Från skiss till verklighet

Syftet är att träffa, eller allra helst överträffa dina förväntningar oavsett om det gäller renovering av kök, badrum, tak, golv, uterum eller plattsättning. Du som privatperson eller företag ska känna en stor trygghet i att anlita ett professionellt företag som arbetar med hållbara lösningar under dina projekt. Våra välutbildade hantverkare utför effektiva och högkvalitativa renoveringar och är med dig från finslipandet på idéer till färdigställt arbete.

 

Skräddarsydda lösningar utifrån dina specifika önskemål

Hos oss möts du av ett arbetsteam med olika kompetenser. Samtliga är utbildade och har lång erfarenhet inom varsitt arbetsområde. Genom stor lyhördhet och bred kunskap erbjuder vi alltid noggrant utformade lösningar som är skräddarsydda utifrån ditt hus och dina önskemål.

 

Låt oss hjälpa dig med din renovering

Vi sätter höga krav på oss själva, våra leverantörer samt samarbetspartners. Detta för att vi på Svensk Entreprenad i Kalmar och Blekinge ska vara bäst på det vi gör. Välkommen att kontakta oss – vi lämnar gärna en offert och svarar gärna på dina frågor om bygg- och anläggningsarbeten.