Letar du som privatperson eller professionell aktör efter ett företag som utför markarbeten i Kalmar och Blekinge? Svensk Entreprenad har både maskinerna och erfarenheten för att leverera högkvalitativa och trygga markarbeten enligt dina önskemål.  Oavsett hur uppdraget ser ut vill vi vara ditt självklara val. Låt oss hjälpa dig och lägga en stadig grund för dina drömmar!

Våra kvalitativa tjänster

Idag erbjuder vi alla tjänster inom renovering och markarbete. Med rätt utrustning och sakkunnig personal har vi det som krävs för att klara av just ditt uppdrag. Vi jobbar dagligen med projekt som rör alltifrån utgrävningar inför dräneringar, rörläggningar, läggning av sten och plattor samt finplanering av utemiljöer.

 

Lång branscherfarenhet

Svensk Entreprenad besitter stor kompetens och gedigen erfarenhet inom branschen. Vi utför alla uppdrag effektivt och av högsta kvalité. Våra handplockade, kreativa och skickliga medarbetare hjälper dig att utforma trädgården och huset som du alltid drömt om. Anlitar du oss hjälper vi dig från idé till ett färdigt resultat. Med gott renommé och många återkommande kunder är vi säkra på att även du kommer bli belåten!

 

Kontakta oss för en offert på markarbete

 Som certifieradeinom inom fuktspärrsteknik samt medlemmar i Sveriges Byggindustri levererar vi arbeten som är noggrant utförda enligt dina önskemål. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar angående våra tjänster eller tidigare projekt. Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert på önskat arbete. Svensk Entreprenad i Kalmar & Blekinge underlättar din tillvaro och ser till att förverkliga dina projekt.