Stensättning

Svensk Entreprenad erbjuder tjänster inom markarbete och stensättning i Kalmar och Blekinge med omnejd. Stensättningsarbeten kräver rätt handlag och kunskap om hur man gör underarbetet korrekt för att det ska hålla i många år framöver. I det dagliga arbetet finns projekt som stensättning av gångar, trappor, murar, garageuppfarter, uteplatser samt plattläggning. Hos oss finns kompetensen som krävs för att bygga med alla slags stenmaterial, för prydliga och fina resultat.

 

Möjligheten att skapa i oändlighet

Med lång erfarenhet inom branschen kan vi guida dig till lösningar som är noggrant utformade för din trädgård. Tillsammans skräddarsyr vi markarbeten efter dina behov och önskemål. Gränsen för vad som går att skapa med sten är egentligen oändlig. Naturligtvis är det lättare att lägga sten på en planare yta, andra underlag och ojämna ytor kräver större kunskap, något vi har gott om. Låt din fantasi och vår kunskap skapa det du alltid drömt.

 

Stensättning, plattläggning & marksten

Svensk Entreprenad utför arbeten som markarbeten och stensättning till såväl privatpersoner som företag i Kalmar och Blekinge. Som ditt kompletta anläggningsföretag erbjuder vi dig stora valmöjligheter och hjälp med att hitta rätt sten eller plattor som är noggrant utvalda för dina specifika önskemål. Låt våra experter hjälpa dig från att skissa på idéer till att färdigställa dina projekt.

 

Kontakta oss för en offert

Vi gör det möjligt för dig att skapa personliga och unika platser genom konstnärlig stensättning. Ta in en offert, ställ dina frågor eller varför inte boka ett förutsättningslöst möte. Varmt välkommen oss på Svensk Entreprenad.

 

Kontaktuppgifter

Svensk Entreprenad i Torsås AB
Ramsågsgatan 4
385 34 Torsås
Telefon: 0486-33061
E-post: info@svenskentr.se